Segelbåtssektion

Två SM-guld vinnare!

Anders Cederblad, Christer Ovren med besättningar kappsegla mot andra SM vinnare i olika klasser för att kora ” Mästarnas Mästare ” i Segling. Speakern Johan är medlem I SSV . ” Vem blir Håmmegatan mästare ?”

Helgtips! Kom till Marstrand och följ årets hetaste event – Seglingens Mästare – där Sveriges bästa seglare 💪🇸🇪 möts i publikvänliga, korta sprintrace utanför Strandverket på Marstrandsön. Även våra nyblivna VM-medaljörer Vilma & Rebecca i Bobeck Netzler Sailing och Emil & Hanna i Järudd/Jonsson Sailing Team finns där. Du får guidning av våra kunniga kommentatorer och intervjuer av seglare och andra profiler under dagen och möjlighet att möta seglarna på land. 

👉👉👉 Tider: lördag 9:30-ca 15:30, söndag start 8:30, final 14:30, prisutdelning 15:00. 

Passa på att fynda hos vår partner i Pelle P butiken som ger 40 % på allt under helgen. Vi uppdaterar löpande på vår facebooksida Seglingens Mästare med bilder och oavsett var du är, kan du alltid följa vår livesändning och hålla dig uppdaterad. 

https://bit.ly/seglingensmästare23