Segelbåtssektion

NM-funktionärer i OK-jolle

Första helgen i juni står Segelsällskapet Vikingarna värd för Nordiska mästerskapen i OK-jolle. De senaste åren har vi hållit i SM för både OK-jolle, Finnjolle och ILCA och gjort detta på ett fantastiskt sätt med fin respons från deltagare och förbund. Detta hade inte varit möjligt utan alla er som är funktionärer på tävlingarna, såväl på land som på havet. Därför vill tävlingssektionen satsa extra på er i år. 

Den 18 april och 25 april kommer vi att ha information inför tävlingen med möjlighet för funktionärer att komma med förslag till evenemanget. Detta följs av samtalsgrupp där vi utifrån Svenska seglarförbundets material pratar om funktionärsskapet i syfte att fortbilda oss och hålla oss uppdaterade som tävlingsarrangerande klubb. Ni som vill ingå i landgruppen kommer även få möjlighet till egen samling, se dokument.

I år kommer vi även erbjuda funktionärer en middag som tack för ert engagemang. Mer info om det kommer framöver.

Varmt välkomna!

18 april kl 18-20 i SSV:s klubbhus

25 april kl 18-20 i SSV:s klubbhus