Okategoriserade

Barncancerfonden

Evenemanget är den 1 juni

Vi tar en båttur ut till ön och första båt lämnar Stensö fiskeläge kl. 10.00. Om man har flytväst ta med den, annars har vi som man kan låna. OBS! Vi har båt som tar rullstolar så det är inga problem där.

Det kommer bli en spännande dag för hela familjen med olika aktiviteter. Sjöräddningen kommer och visar upp sig förutsatt att de inte får något larm. Trollkarlen Mike kommer och showar för oss. Det kommer bjudas på grillade hamburgare mm. 

Det kommer finnas möjlighet till att prova på segling i en C55:a med van person som skeppare. Föranmälan krävs om man vill prova på att segla och det görs i anmälningsformuläret, se nedan. Ta på/med kläder för väderleken. Även badkläder för de som vill blöta ner sig. Ute på ön finns det möjligheter att vara inne om det skulle behövas. Första båt hem avgår 14.30. Anmälan görs i formuläret i kalendariet på Barncancerfonden Östras webbplats. Anmälningsavgiften är 100 kr/familj. Den sätts in på Bg 900-7071, Pg 90 07 07-1 eller Swish nr 900 7071. Ange namn och ”segling”. Vi kommer ha ett ca maxantal på 50 personer så var snabba och anmäl er! Välkomna!