Klubbholmssektion

Event 1 juni, barncancerfonden

Familjedagen för Barncancerfonden Östras medlemmar blev en succé! SSV kan vara stolta över detta fina arrangemang. Dagen började med båttur från klubbhuset ut till klubbholmen. Efter samling och välkomsttal och goda tunnbrödsrullar kunde man ta en åktur med sjöräddningen, prova på segling, nästan alla prövade en tur med Johnny i en av våra C55:or. Köksteamet och alla andra inblandade gjorde ett fantastiskt arbete med fika, hamburgare, glass mm. Mr Micke bjöd på en magisk show som alla älskade. Stort tack till alla som hjälpt till!
Tack till sponsorerna som gjorde detta möjligt!

 • ODD FELLOW
 • LOGEN CARL VON LINNÉ
 • AQUATEC
 • DEL-TA
 • JAN ANDERSSON MUSSELODLING
 • MOLINS
 • RAMIRENT
 • BERGS TIMBER
 • STRANDNÄRA B&B EKORESTAURANG ÖLAND OCH FAMILJEN ANERHAF
 • GB GLASS KALMAR
 • IF METALL
 • NYBRO TRANSPORT AB
 • HÅKAN ANDERSSON DYK OCH ANLÄGGNING AB